China Lopende Slijtage fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Hester

Telefoonnummer : +86 13352813086

WhatsApp : +8613352813086

Free call
Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd

Geniet het Levens van Begin met Sporten.

  • Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd
  • Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd
  • Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd
  • Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd
  • Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oceanië
Type Business: Fabrikant, Exporteur
Merken: Joyord Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 5 million-100 million Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 80% - 90%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

De Sportkledingsco. Ltd werd van Guangzhoujoyord gevonden in 2013. Voorbij 7 jaar die ontwikkelen zich, nu hebben wij meer dan 250 arbeiders en van 8.000 vierkantenmeters productiegebied.

Onze fabriek produceerde hoofdzakelijk: Lopende Slijtage, de Overhemden van het het Werkpolo, Douane Bedrijfsoverhemden, Douane Openluchtkleding en andere sportkleding.

Onze maandelijkse productiecapaciteit is 150.000 PCs/maand. Wij hebben zich onze het eigen onderzoeken en het ontwikkelen & roepen afdeling, elke maand wij in het leven nieuwe punten aan onze oude klanten adviseren. Wij heten altijd OEM en ODM welkom.

De Sportkleding Co.Ltd.is van Guangzhoujoyord een combinatie die van de industrie en het bedrijf van de handelsintegratie, in hoogte zich etc. specialiseren - kwaliteits Lopende Slijtage, de Overhemden van het het Werkpolo, Douane Bedrijfsoverhemden, Douane Openluchtkleding.

China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Onze Voordelen:

1. Opgericht in 2013, hebben wij meer dan 10 jaar van werkervaring met het Merk van „Joyord“.

2. Ons groepswerk in een hoog rendementsysteem. Wij hebben de one-stop dienst op sterk R&D, en OEM/ODM-steun in premiehoeveelheid.

3. Lagere MOQ en het gemengde ontwerp in één orde zijn welkom. De snelle productie en bevordert levering.

4. Wij hebben een strikt en ervaren QC team. Het inspecteren van elk stuk om de kwaliteit te verzekeren alvorens te verschepen.

*We zorgt ervoor dat alle producten worden gecontroleerd en in elk productiestadium getest.

Verantwoordelijk geloven „, dankbaar, gelovig“ aangezien onze waarden, wij sociale verantwoordelijkheid, aanhangen eerlijkheid benadrukken, concentreert zich bij kwaliteit en dienst terug naar onze klanten, werknemers, en maatschappij de te betalen.

De Sportkledingsco. Ltd zal van Guangzhoujoyord concentraat bij het creëren van een heldere en kleurrijke wereld houden, wijdend ons aan de bevordering van „Gecreeerd in China“ en de grote werkzaamheden van milieubescherming.

China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

Wij hebben eigen productieworkshop, professionele ontwerper die uit het ontwikkelingsteam samengesteld is, kunnen wij het nauwkeurige product volgens het idee van de klant maken, zijn ODM en OEM hoogst welkom.

China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Om onze producten in hoogte te houden - kwaliteit, wij altijd verschillende QC in onafhankelijke procedures plaatsen om te produceren. Wat meer is, alvorens van de producten te verschepen, onze Algemene Manager zal plukken sommige producten van elk punt om de kwaliteit te verzekeren is perfect. En hoog - de kwaliteit is altijd ons voordeel.

1. Van inkomende gebeëindigde grondstof aan uitgaand - producten, hebben wij strikte kwaliteitscontrolecriteria nageleefd.
2. Een professioneel en ervaren QA team is op zijn plaats voor kwaliteit en veiligheidsbeheer en controle, met inbegrip van IQC-Inkomende Materiële Kwaliteitscontrole; IPQC-In-processkwaliteitscontrole; FQC-definitieve Goederenkwaliteitscontrole, en OQC-Uitgaande goederenkwaliteitscontrole.
3. Bovendien voeren wij regelmatige personeel opleiding uit om al personeel te maken kan individuele kwaliteitsverantwoordelijkheid begrijpen en uitvoeren.

China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 5

Onze Verkoopteam en Arbeider

China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 6

Onze Cliënt

China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 7China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 8

 

Geschiedenis

Opgericht in 2008, hebben wij meer dan 10 jaar van werkervaring met het Merk van „Joyord“.

China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

In 2013, gaat Joyord in de internationale markt

China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Over de hele wereld zodat more and more klanten onze producten kennen, ken onze sterke punten, en de gebruiksrust verzekerde dat wij meer van het controleren van de kwaliteit, begrip van marktbehoeften zullen zijn.

Dienst

1. U moet een onderzoek verzenden alvorens de vrije steekproef te krijgen.

2. Wij keuren geen terugbetaling zonder reden goed.

3. Wij betalen geen hoogtepunt terug als de gedeeltelijke punten in levering toe te schrijven aan één of andere objectieve kwestie beschadigd zijn. Maar wij kunnen een gedeeltelijke terugbetaling goedkeuren voor het compenseren van het beschadigde deel.

4. Als het product kwaliteitsproblemen heeft, kunt u beelden en video's aan ons nemen. Wanneer wij het bevestigen, zullen wij u een bevredigende oplossing geven en zullen u het beschadigde deel terugbetalen.

5. De specificaties kunnen op elk ogenblik, afhankelijk van de omstandigheden zonder voorafgaande kennisgeving worden veranderd.

6. wij bieden Foto's en Video's, Slogan aan, en wij zullen u scènesbeelden voor u om na betaling verzenden te kiezen.

*Please verstrekt adreskaartjes met inbegrip van e-mailadres wanneer onderzoek.

Ons Team

Wij hebben sterke R&D-afdeling die in het oplossen van diverse problemen kan bijwonen met betrekking tot douane brandmerkende producten, de vrije ontwerpdiensten.

De Sportkledingsco. Ltd van Guangzhoujoyord brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., totaal van ongeveer 150 mensen. De ontwikkeling van software, het ontwerp van hardware en het testen voor materiaal wordt gebeëindigd door onze professionele technici. Met de uitbreiding van onze zaken, heten wij meer vrienden welkom.

  • Greg Glick

  • Groot materiaal

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in