China Lopende Slijtage fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Hester

Telefoonnummer : +86 13352813086

WhatsApp : +8613352813086

Free call
lopende band

De Sportkledingsco. Ltd werd van Guangzhoujoyord gevonden in 2013. Voorbij 7 jaar die ontwikkelen zich, nu hebben wij meer dan 250 arbeiders en van 8.000 vierkantenmeters productiegebied.

Onze fabriek produceerde hoofdzakelijk: Lopende Slijtage, de Overhemden van het het Werkpolo, Douane Bedrijfsoverhemden, Douane Openluchtkleding en andere sportkleding.

Onze maandelijkse productiecapaciteit is 150.000 PCs/maand. Wij hebben zich onze het eigen onderzoeken en het ontwikkelen & roepen afdeling, elke maand wij in het leven nieuwe punten aan onze oude klanten adviseren. Wij heten altijd OEM en ODM welkom.

De Sportkleding Co.Ltd.is van Guangzhoujoyord een combinatie die van de industrie en het bedrijf van de handelsintegratie, in hoogte zich etc. specialiseren - kwaliteits Lopende Slijtage, de Overhemden van het het Werkpolo, Douane Bedrijfsoverhemden, Douane Openluchtkleding.

Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 0

Onze Voordelen:

1. Opgericht in 2013, hebben wij meer dan 10 jaar van werkervaring met het Merk van „Joyord“.

2. Ons groepswerk in een hoog rendementsysteem. Wij hebben de one-stop dienst op sterk R&D, en OEM/ODM-steun in premiehoeveelheid.

3. Lagere MOQ en het gemengde ontwerp in één orde zijn welkom. De snelle productie en bevordert levering.

4. Wij hebben een strikt en ervaren QC team. Het inspecteren van elk stuk om de kwaliteit te verzekeren alvorens te verschepen.

*We zorgt ervoor dat alle producten worden gecontroleerd en in elk productiestadium getest.

Verantwoordelijk geloven „, dankbaar, gelovig“ aangezien onze waarden, wij sociale verantwoordelijkheid, aanhangen eerlijkheid benadrukken, concentreert zich bij kwaliteit en dienst terug naar onze klanten, werknemers, en maatschappij de te betalen.

De Sportkledingsco. Ltd zal van Guangzhoujoyord concentraat bij het creëren van een heldere en kleurrijke wereld houden, wijdend ons aan de bevordering van „Gecreeerd in China“ en de grote werkzaamheden van milieubescherming.

Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 1Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 2Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 3

Wij hebben eigen productieworkshop, professionele ontwerper die uit het ontwikkelingsteam samengesteld is, kunnen wij het nauwkeurige product volgens het idee van de klant maken, zijn ODM en OEM hoogst welkom.

Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 4

Om onze producten in hoogte te houden - kwaliteit, wij altijd verschillende QC in onafhankelijke procedures plaatsen om te produceren. Wat meer is, alvorens van de producten te verschepen, onze Algemene Manager zal plukken sommige producten van elk punt om de kwaliteit te verzekeren is perfect. En hoog - de kwaliteit is altijd ons voordeel.

1. Van inkomende gebeëindigde grondstof aan uitgaand - producten, hebben wij strikte kwaliteitscontrolecriteria nageleefd.
2. Een professioneel en ervaren QA team is op zijn plaats voor kwaliteit en veiligheidsbeheer en controle, met inbegrip van IQC-Inkomende Materiële Kwaliteitscontrole; IPQC-In-processkwaliteitscontrole; FQC-definitieve Goederenkwaliteitscontrole, en OQC-Uitgaande goederenkwaliteitscontrole.
3. Bovendien voeren wij regelmatige personeel opleiding uit om al personeel te maken kan individuele kwaliteitsverantwoordelijkheid begrijpen en uitvoeren.

Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 5

Onze Verkoopteam en Arbeider

Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 6

Onze Cliënt

Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 7Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 8

 

OEM / ODM

Wij hebben eigen productieworkshop, professionele ontwerper die uit ontwikkelingsteam samengesteld is, kunnen wij het nauwkeurige product volgens het idee van de klant maken, zijn ODM en OEM hoogst welkom.

 

Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 0

R & D

omhoog met de ontwikkeling van The Times te houden, is elk personeel volledig van beroepsbekwaamheden. Wij bieden de beste dienst voor klanten aan.

Guangzhou Joyord Sportswear Co., Ltd fabriek productielijn 0

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in