China Lopende Slijtage fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Hester

Telefoonnummer : +86 13352813086

WhatsApp : +8613352813086

Free call

Deze Modieuze Strandhanddoeken zijn een Essentiële de Zomerreis

March 31, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Deze Modieuze Strandhanddoeken zijn een Essentiële de Zomerreis

Het recht van de zomer rond de hoek, zodat het is tijd om uw strandtoestel in orde, om te beginnen met de perfecte handdoek te krijgen. Waar, is het niet het meest sexiest punt op de controlelijst van de stranddag, maar er zijn geen het ontkennen het een middag opmaken of kan breken door het water. En hoe? Goed, droogt een fantastische handdoek niet alleen u weg ook gemakkelijk, maar is pluizig, genoeg groot aan zitkamer, en beschermt u tegen de elementen zonder die elementen in uw totalisator (of zelfs slechter — auto) te slepen.

 

De 7 Beste Strandhanddoeken voor de Zomer

 

Strandhanddoek #1

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Modieuze Strandhanddoeken zijn een Essentiële de Zomerreis  0

 

Op voor snuffel een rond reishanddoek? Goed, dan zou u deze handdoek absoluut moeten controleren. Lichtgewicht en hoogst draagbaar, wordt deze compacte optie ingepakt met een ton functionele eigenschappen, met inbegrip van geur en vlekweerstand, totale vochtigheidsabsorptie, en sneldrogende technologie. Misschien niet groot genoeg voor een volledige zitkamer, maar absoluut nuttig voor intensere openluchtavonturen.


Strandhanddoek #2

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Modieuze Strandhanddoeken zijn een Essentiële de Zomerreis  1

 

Hoewel deze handdoek op het eerste gezicht als typische strandtoebehoren kan schijnen, is het om het even wat maar gewone. Gebouwd met een dubbel-laag van zacht katoen bij één het zij en waterdichte opvullen op andere, is deze handdoek gewaarborgd droog en zand-vrij om te blijven geen kwestie hoe lang u zitkamer op het strand.

 

Strandhanddoek #3

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Modieuze Strandhanddoeken zijn een Essentiële de Zomerreis  2

 

Zeker, is deze handdoek een weinig duur, maar u krijgt heel wat klap voor uw bok aangezien het voor hoger dan drie mensen heeft gebouwd. Groot voor families of vriendengroepen die eis aan een ton oeverruimte willen leggen, is de Tesalate-Handdoek voor Twee niet alleen reusachtig, maar zand-vrij, ultra-absorberend, en snel-drogend. Het klinkt als een winst, winst, winst.

 

Strandhanddoek #4

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Modieuze Strandhanddoeken zijn een Essentiële de Zomerreis  3

 

Een andere zand-vrije optie is de schoonheid van een handdoek van CGEAR. Gepatenteerd, de technologie van het dubbel-laagweefsel verhindert pesky korrels te plakken aan de comfortabele polyesterbuitenkant, resulterend in een handdoek die de hele dag door vers blijft. Plus, is het ook super absorberend, vochtigheid-wicking, en UV bestand.

 

Strandhanddoek #5

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Modieuze Strandhanddoeken zijn een Essentiële de Zomerreis  4

 

Gebouwd met een zachte, gemengde badstof, is de Joyord-handdoek een strand -strand-goerdroom. Niet alleen is het zacht luxuriously aan de aanraking, maar het kenmerkt ook dubbel-breit weefsel voor gemakkelijke zandverwijdering. Volgens het merk, zal één enkele schok van deze handdoek om het even welk zand (en ongewenste vochtigheids) recht die uit de stof kloppen, tot de autoreis maken een wind!

 

Strandhanddoek #6

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Modieuze Strandhanddoeken zijn een Essentiële de Zomerreis  5

 

Als u aan het strand leidt om wat zonsopgangyoga te doen of een stimulerend spel van zandvolleyball te spelen, zult u absoluut enkelen van deze fantastische microfiberhanddoeken willen brengen. Compact, lichtgewicht, en vochtigheid-wicking, zijn deze slechte jongens van de actieve inzameling van het merk, zodat beloven om u te houden vers voelend terwijl u een zweet opbouwt.

 

Strandhanddoek #7

 

laatste bedrijfsnieuws over Deze Modieuze Strandhanddoeken zijn een Essentiële de Zomerreis  6

 

Voor een weinig verschillend iets, overweeg deze strandtoebehoren. Terwijl de meeste handdoeken op de markt (en deze lijst) met katoen worden gebouwd, wordt deze kleine kerel aangedreven door een speciaal linnenweefsel. Het resultaat? Het is meer lichtgewicht, in te ademen, en vochtigheid-absorberend dan uw run-of-the-mill cabana handdoek. Plus, heeft indien het een subtiele afwerking die overgang foutloos tussen binnen en openluchtgebruik.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in